Termékeink

VIVIEN természetes ásványvízcsalád

A tapasztalatok azt mutatják, hogy aki már kóstolta a jó ízű és egészséges VIVIEN természetes ásványvizet, az rendszeres fogyasztóvá válik.

Annak érdekében, hogy az Önök igényeit maradéktalanul elégíthessük ki, a VIVIEN természetes ásványvizet különböző kiszerelésben, az emberek eltérő ízlésének megfelelően, szén-dioxidmentes, széndioxiddal enyhén dúsított, valamint széndioxiddal dúsított változatban palackozzuk. A fogyasztókat jelenleg 0,5 literes és 1,5 literes eldobható PET palackos kiszerelésű termékkel látjuk el, valamint elsősorban a vendéglátóipar számára a 250 ml-es, eldobható üveges kiszerelésű terméket hoztuk forgalomba.
Mindent a Babának - VIVIEN természetes ásványvíz

Minden anya a legjobbat szeretné gyermekének. Ezért alkottuk meg Önnek a "Kiváló Magyar Élelmiszer", "Szívbarát" és "Magyar Termék Nagydíj" Elismerő Oklevélben részesült VIVIEN természetes ásványvízből a különösen gondos körülmények között palackozott Mindet a Babának - VIVIEN természetes ásványvizet, mely tulajdonságainak, ásványi anyag összetételének köszönhetően alkalmas az egész család folyadékszükségletének kiváló minőségű ásványvízzel történő kielégítésére.
A Mindent a Babának - VIVIEN természetes ásványvíz a felbontást követő 24 órán belül forralás nélkül adható a babáknak.
VIVIEN természetes ásványvíz ballonos kiszerelés

Társaságunk 2009-ben megújította termékpalettáját, megkezdtük a szén-dioxidmentes VIVIEN természetes ásványvíz 18.9 l-es ballonba töltését. Ezt az új kiszerelésű termékünket a Pearl Natural Kft.
forgalmazza.
SANTA AQUA természetes ásványvíz

A VIVIEN Ásványvíz és Üdítőital Zrt. 2007-ben új termékkel, a Santa Aqua természetes ásványvízzel bővítette termékcsaládját.

A VIVIEN természetes ásványvízhez hasonló, Isten áldotta tulajdonságokkal rendelkező Santa Aqua természetes ásványvíz összes oldott ásványi anyag tartalma 603 mg/l, egységnyi mennyiségre számított legfontosabb összetevői (1 literre vonatkoztatva):

Nátrium 3,6 mg/l
Kalcium 77 mg/l
Magnézium 45 mg/l
Klorid 6 mg/l
Szulfát 12 mg/l
Hidrogénkarbonát 439 mg/l
pH 7,5

A Santa Aqua természetes ásványvíz rendkívül alacsony nátriumtartalmának köszönhetően 2008-ban elnyerte a Szívbarát védjegyhasználati jogot, így a VIVIEN természetes ásványvízhez hasonlóan kisgyermekek, áldott állapotban lévő édesanyák, valamint szív- vérnyomás és veseproblémákkal küszködő emberek is bátran fogyaszthatják napi nagyobb mennyiségben is.

A Santa Aqua természetes ásványvizet 1,5 literes PET palackos kiszerelésben a CBA áruházlánc magas minőségű saját márkás termékeként "Mert magyar" Santa Aqua természetes ásványvíz néven forgalmazza, így az áruházlánc vásárlói egy igazán magas minőségű termékhez jutnak viszonylag alacsony áron.